Zon : vriend of vijand?

In de Toltuin tijdens de zomerperiode kan het soms best lang warm zijn, geen regen vallen en dan moet er dus veel besproeid worden om de aanplant niet te laten verpieteren. Da’s intensiever dan normaal want dat beperkt zich natuurlijk niet tot de Doe-Ochtenden die 2 keer per maand gepland worden.
Maar als het sproeien lukt, en dat is tot op heden altijd wel het geval, dan is de zon natuurlijk vooral onze vriend. En met alle aanplant en niet te vergeten wilde bloemen gedeeltes fantastisch in kleurrijke bloei wordt je vanzelf vrolijk als je door de DE-Toltuin wandelt.
En niet zelden is een van onze vrijwilligers jarig en worden we verwend met een verjaardagstraktatie, ditmaal van Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>