Wedstrijden

Zo nu en dan doen we als DE-Toltuin mee aan een wedstrijd waar soms ook leuke prijzen te winnen zijn die ons weer inkomsten geven.

Hieronder is onze “Hall of Fame” tot op heden.

Wedstrijden als initiatief


De mooiste prijs tot op heden was natuurlijk onze verkiezing tot Icoonproject 2014 voor de provincie Noord-Brabant door Groen Dichterbij. Het bijbehorende bedrag (€15.000) gaf ons financiële ruimt om een aantal dingen aan te schaffen die ons mede gemaakt hebben tot wat we nu zijn.


 

Over de kracht van groene Buurtinitiatieven weten we inmiddels heel veel, gezien het blijvende succes van onze DE-Toltuin. Dit bedrag was een welkome bijdrage in onze kas waarmee we weer een paar zaken konden aanschaffen.


 

Groen ondernemen is iets dat we in de Toltuin volop doen en het verhogen van de biodiversiteit is iets waar we ook ruim aandacht aan geven. Daarom was het winnen van deze prijs ook een aardige opsteker en blijk van waardering voor die inspanningen.


 

Inmiddels weten we wel dat onze DE-Toltuin door velen in Roosendaal gewaardeerd wordt, maar in het begin was dat nog niet zo vanzelfsprekend en waren we dus extra trots dat ons initiatief door inwoners van Roosendaal per stemming verkozen werd tot ‘Mooiste Sociale Initiatief’ in april 2013


 

MAEXchange is een platform dat initiatieven van inwoners in kaart brengt en analyseert, en af en toe kun je daar ook een aanmoedigingsprijs mee winnen, zoals in januari 2015 (€500)


 

Fotowedstrijden

Fotowedstrijd Groen Dichterbij 2013. We werden 5e van Nederland en wonnen €500

 

Fotowedstrijd Groen Dichterbij 2014. We werden 5e van Nederland en wonnen €500

 

Fotowedstrijd Groen Dichterbij 2015. We werden 5e van Nederland en wonnen €500