Weer vernielingen aangericht in DE-Toltuin

Roosendaalse Bode, 18 juli 2017

Onbekenden hebben een houten frame waaraan druivenplanten groeien in de de DE-Toltuin in de wijk Tolberg kapot gegooid. Dat is in ieder geval na zondagochtend gebeurd, want toen zagen de vrijwilligers het hekwerk nog overeind staan. Het is de zoveelste keer dat er vernielingen worden aangericht in de DE-Toltuin. In mei werd er een raam aan de achterkant van de Toltuinkeet vernield. Binnen werden vervolgens meerdere zaken vernield, waaronder een kunstwerk van geschilderde klompen. De Toltuin werd in 2013 geopend als natuurlijke ontmoetingsplaats. Kinderen leren er om te spelen en respect te hebben voor de natuur. Verder houden vrijwilligers een moes- en kruidentuin bij. De opbrengsten daarvan gaan naar de voedselbank. De organisatie die de Toltuin beheert, heeft de wijkagent op de hoogte gebracht van de vernielingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>