Kapperafspraak Tipi’s

De Tipi’s die als speelobject in het DE-Mast deel (bedoeld als ontmoetingsplek voor mensen uit Tolberg) van de Toltuin staan zijn gemaakt van levend materiaal. Eigenlijk heel simpel : je zet een paar flinke wilgentakken in de grond, bindt ze bovenin samen en dan gaan de wilgen wortelen en uitlopen.

Maar omdat we ze ook veilig willen houden (sociaal toezicht) houden we de staanders strak en knippen de lagere uitlopers af zodat de kinderen er makkelijk in kunnen komen en spelen terwijl er toch vrij zicht is op wat er gebeurt in de Tipi.

Maar dat vergt dus wat onderhoud wat we een paar keer per jaar doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>