Burendag 2022

Een hele fijne burendag achter de rug, waarin veel gedaan is. De meeste zonnebloemen zijn weg gehaald, alles is flink met de bosmaaier aangepakt, de struiken langs de DE-Toltuin zijn gesnoeid, de pompoenen zijn opgeruimd en natuurlijk is alles weer geschoffeld.
Deze acties hebben ervoor gezorgd dat alles er weer pico bello bij ligt! Aansluitend hebben we genoten van een heerlijke lunch en tot slot was er een overlegmoment. Dit keer waren de rollen omgedraaid en vroeg het bestuur aan aanwezige vrijwilligers om input te geven over onze Toltuin toekomst. Deze zal vast en zeker rooskleurig zijn, want komend jaar bestaan we al weer 10 jaar.
Lijkt het u leuk om ook een keer te komen helpen? U bent van harte welkom tijdens een van onze doe ochtenden, stuur gerust even een berichtje naar een van ons om verder af te stemmen en wie weet tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>