Vrijwilligersjaardag 2020

Start van de gezellige lunch bij het groot vrijwilligersoverleg

Op zaterdag 25 januari een gezellige en geslaagde vrijwilligersjaardag voor alle Toltuinvrijwilligers en stichtingbestuur gehad. (Vooraf gegaan door een verkorte Doe-Ochtend van 09:00 tot 11:00).

We hebben niet alleen teruggeblikt naar wat er zoal in 2019 gebeurd en bereikt is, maar ook proberen wat leuke ideetjes voor 2020 te oogsten. Zoals gebruikelijk besloten we de bijeenkomst (we noemen het altijd ‘Het Groot Overleg’) met een smakelijke lunch, wederom bereid door Bernadet (dus niets “uit een potje” maar alles zelf gemaakt).

We hebben ook nagedacht over hoe we het zaaien, planten en oogsten beter kunnen afstemmen op wat voedselbank Tussen Wal en Schip kan verwerken richting hun klanten. En vele andere onderwerpen. We hebben een team om beretrots op te zijn, kanjers die de Toltuin een warm hart toedragen en er ook buiten geplande onderhoudsdagen veel tijd in willen steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>