Nieuwe speelaanleidingen!

De oude en inmiddels verwijderde klimboom, een favoriet bij onze klauterende bezoekertjes.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari zullen we samen met de gemeente de vervanging van de klimboom gaan plaatsen. De klimboom zelf is enige tijd geleden al verwijderd omdat hij niet langer binnen de veiligheidsnormen viel (houtrot). Een fantastisch moment voor de DE-Toltuin en een zeer gewaardeerde toevoeging aan wat we (vooral de jongere) wijkbewoners kunnen bieden. De gemeente is (net als wij) van mening dat de mate van inwonerparticipatie voor de DE-Toltuin fantastisch is en al jaren bekend staat als een voorbeeld van (en voor) succesvolle inwonerinitiatieven in onze gemeente. Daarom gaat de gemeente samen met stichting DE-Toltuin en haar vrijwilligers een passende vervanging voor de klimboom, jarenlang een iconisch herkeningspunt, plaatsen op (en rondom) de plek waar eerst de klimboom stond. We gaan nu nog niet alles verklappen, maar kunnen al wel delen dat het een avontuurlijk klimfestijn voor onze jongere Toltuinbezoekertjes gaat worden met diverse speelaanleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>