Dank voor onze vrijwilligers

De eigenaren van de Jorissenhoeve hebben hun passie van tuinen en historie vormgegeven op deze mooie plek, waar het lijkt of tijd heeft stilgestaan en de oude boerensfeer herleeft. Eigenaar familie Lambregts stelt het landgoed open voor publiek met tuinen waar van alles te zien en te beleven is.

Vrijwilligers moet je koesteren, ze zijn het hart en de motor van elke stichting en vereniging. Daarom hebben we als Stichting DE-Toltuin al onze vrijwilligers getrakteerd op een dagje uit. Om 13:00 starten we met onze Toltuin vrijwilligers een fietstochtje naar Landgoed Jorissenhoeve voor het bezichtigen van de fraai aangelegde tuin daar met daarna koffie en gebak. Op de terugweg fietsend langs de Gerda hoeve gereden (beter bekend als de IJsboerderij) en ons zelf en de vrijwilligers getrakteerd op overheerlijk vers ijs.

Daarna weer fietsend terug naar Roosendaal naar de Tolberg Schuurkapel voor een gezellige BBQ.

Dit alles als blijk van waardering voor de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers!

Later dit jaar gaan we naast onze vrijwilligers ook mensen uitnodigen die in het verleden (of heden maar dan niet als vrijwilliger) veel voor de DE-Toltuin hebben gedaan, dit alles in het kader van ons 5-jarig bestaan in 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>