Stichting DE-Toltuin een feit

Geen idee of je bij stichtinggeboortes blauw of rose moet nemen, dan maar beide …

Het is zover, Stichting DE-Toltuin is een feit.

Vandaag bij de notaris in Wouw met de handtekening van de 4 bestuursleden bekrachtigt. (Cor Gabriëls – Voorzitter, Yolande Machielse – Secretaris, Clasien Sebregts – Penningmeester en Ingrid de Graaff – Fondsenwerving).

We hebben er niet alleen vertrouwen in, we hebben er ook geweldig zin in om in 2014 DE-Toltuin verder uit te bouwen. Natuurlijk samen met alle vrijwilligers, enthousiaste organisaties en zo nu en dan ook sponsoren.

Was je tot op heden nog niet zo actief en ben je nieuwsgierig geworden of er activiteiten voor DE-Toltuin zijn die je wellicht leuk vind (er is meer dan enkel schoffelen en wieden natuurlijk ! ), laat dan wat horen.

Kom eens langs op een van die laatste zaterdagen van de maand (de vaste schoffeldatums) of stuur je vraag/idee naar mij (cor.gabriels@kpnmail.nl) of naar ons secretariaat (yolande.machielse@online.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>