DE-Toltuin vrijwilligers in het zonnetje

Roosendaalse Bode, 15 oktober 2017

Zondag 15 oktober werden DE-Toltuin vrijwilligers door een andere vrijwilligster in het zonnetje gezet. Door het winnen van een compleet verzorgd AH Straatfeest, hebben vrijwilligers, genodigden en buurtbewoners van DE-Toltuin een geweldig feest gehad. Dank je wel AH, dank je wel vrijwilligers en dank je wel verder iedereen die aanwezig was. Kom gezellig eens naar een doe-ochtend en help een handje mee.Info: https://www.facebook.com/Toltuin/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>