Cliënten S&L Zorg onthullen mozaïekbankjes in Toltuin

Roosendaalse Bode, 15 november 2016

Cliënten van S&L Zorg onthulden maandagmiddag in de Toltuin de mozaïekbankjes die zij hebben gemaakt. De Toltuin -een speel- en ontmoetingsplaats in de wijk Tolberg- ontving subsidie voor de ontwikkeling van de toltuin.

Het leek de initiatiefnemers leuk om cliënten van S&L de bankjes die werden geleverd door de gemeente te laten versieren. Daarbij mochten zij zelf hun ontwerpen maken. Alle kunstwerken werden samengevoegd op de bankjes. Daarbij kregen zij hulp van kunstenares Marijke Maas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>