Jong kind vernielde zonnebloemen in DE-Toltuin

Roosendaalse Bode, 28 juni 2016

Een jong kind blijkt verantwoordelijk te zijn voor het vernielen van zonnebloemen in de DE-Toltuin. Dat meldt voorzitter Cor Gabriëls van Stichting DE-Toltuin op Facebook. Zaterdagmiddag werden de zonnebloemen in de strook tussen de Toltuin en het trapveld platgetrapt.

Via getuigen is de dader gevonden. Stichting DE-Toltuin en de wijkagent gaan samen een passende reactie bedenken voor de knul. Ook gaan zij in gesprek met de jonge verdachte en zijn ouders. “Wij betreuren het nog steeds dat het gebeurd is, maar stellen het wel op prijs dat de dader niet anoniem bleef”, verklaart Gabriëls.

De DE-Toltuin werd een paar jaar geleden van een braakliggend terrein omgetoverd tot een buurtpark waar educatie en speelplezier hand in hand gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>