Paasmarkt in DE-Toltuin

Roosendaalse Bode, 8 april 2015

Volop bedrijvigheid in DE-Toltuin afgelopen zaterdag, 4 april! Vrijwilligers hadden met elkaar een paasmarkt georganiseerd voor jong en oud.

Aanwezige kinderen konden eieren zoeken, knutselen, geschminkt worden en er liepen twee echte paashazen rond in DE-Toltuin. Terwijl de kinderen vermaakt werden, was er voor ouders en volwassenen de gelegenheid om een kijkje te nemen bij verschillende kraampjes, waar onder andere DE-Toltuinimker uitleg gaf over het leven van een bijenvolk. Om bij te komen van alle activiteiten waren er heerlijke paasversnaperingen, gemaakt door vrijwilligers. Om 12.00 uur werd de nieuwe naam van de wagen onthuld, waaraan een prijsvraag gekoppeld was. DE-Toltuin feliciteert Walter Wamsteker met zijn naam: DE-Toltuinkeet! Het was een erg gezellige dag en alle opbrengsten komen ten goede aan verdere ontwikkeling van DE-Toltuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>